GLAS- EN GEVELONDERHOUD

Glas
Door onze ruime ervaring en continue ontwikkeling zijn wij in staat de gevels van elk vastgoed optimaal te onderhouden en/of te renoveren. Van “simpel” periodiek ramen wassen tot complete reiniging, bescherming en renovaties van gevels met de nieuwste technieken ongeacht de omvang. De glasbewassing kunnen wij uitvoeren op traditionele wijze maar ook met behulp van een tuckerpool systeem. Zonnepanelen bewassen wij tevens met een tuckerpool systeem. Voor het glasonderhoud zijn wij tevens in staat om bijvoorbeeld etsing te verwijderen op gevelglas met behulp van polijstmachines.

Gevel
Voor de gevelreiniging hebben wij diverse technieken. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over heet water hogedrukreinigers. Indien van toepassing zijn wij hiermee mede in staat om werkzaamheden uit te voeren volgens bepaalde milieu eisen. Bij hoge vervuilingen en/of andere benodigde methodieken kunnen wij tevens chemisch reinigen of zandstralen.
Voor behoud van de gevels en om bijvoorbeeld vorstschade te voorkomen kunnen wij de gevels impregneren. Voegwerk behoort tevens tot de gevelonderhoudswerkzaamheden.

Graffiti
Het verwijderen van graffiti is voor ons een dagelijkse bezigheid. Na verwijderen van graffiti brengen wij vaak een anti graffiti coating aan (permanent of semi-permanent).

Reinigen & Conserveren
Een hoofdactiviteit van ons is het reinigen en conserveren van aluminium geveldelen. Een interessant proces waar wij u goed in kunnen adviseren. Door middel van het maken van proefstukken kunnen wij het juiste product adviseren om vervolgens daarmee de werkzaamheden uit te voeren. Het verwijderen van corrosie op RVS behoort tevens tot onze specialistische werkzaamheden.

Schilderwerkzaamheden
Schilderwerkzaamheden van buitengevels behoort daarom ook tot onze dienstverlening. Ook hier geldt dat het voorwerk als schuren, plamuren, gronden en houtrot herstel een belangrijk proces is om de kwaliteit te waarborgen.