Voor onderhoudend facilitair management

Wij zijn uw partner in glas- en gevelonderhoud

Binnema Groep is de specialist in glas- en gevelonderhoud. Naast het verzorgen van glasbewassing kunt u ook bij ons terecht voor specialistisch gevelonderhoud en renovatie van glas.

De gevel en ramen zijn de visitekaartjes van uw pand. Optimaal glas- en gevelonderhoud zorgt ervoor dat uw vastgoed er niet alleen netjes uitziet, het vergroot ook het rendement van uw vastgoedinvestering.

Gevelonderhoud

Bij ons kunt u terecht voor uw totale gevelonderhoud. Vervuilde gevels reinigen wij met behulp van hogedrukreinigen, zandstralen of chemisch reinigen. Ook kunnen wij uw gevels impregneren om vorstschade te voorkomen en herstellen wij voegen en vervangen wij raamrubbers. Het verwijderen van corrosie op RVS behoort tevens tot onze specialistische werkzaamheden.

Glasonderhoud

Van het wassen van ramen tot complete glasreiniging met de nieuwste technieken. Wij zijn uw ervaren partner in glasbewassing (ook hoogbouw). Daarnaast reinigen wij zonnepanelen en verwijderen wij etsing van gevelglas. Ook voor glasonderhoudswerkzaamheden kunt u bij ons terecht.   

Verwijderen van graffiti

Er zijn verschillende reinigingsmogelijkheden voor graffiti. De manier van reinigen hangt af van de ondergrond en uw wensen. Wij verwijderen graffiti snel en goed en na afloop brengen wij een anti graffiti coating aan.

Schilderwerkzaamheden

Buitenschilderwerk is belangrijk voor het behoud van uw pand. Goed schilderwerk biedt langdurige bescherming. Wij werken netjes en vlot. Ook kunnen wij werkzaamheden zoals houtrotherstel uitvoeren.

Wij laten uw

vastgoed stralen

Wij zijn uw partner in glas- en gevelonderhoud en bieden maatwerk. Heeft u vragen of ontvangt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op.